Chasing snow around the globe

 
Photo : Stephane Groleau

Photo : Stephane Groleau

burton / VOLCOM showroom - collaboration with atelier moderno

The goal of this mandate was to remodel a 4000 square foot loft space and improve the visual communication of the brands. We have organized the showroom with an ultra-functional planning to support the presentation of specific collections of sporting goods in a labyrinth like course layout allowing to show different worlds of products: four seasons equipment, clothing lines and accessories We have also integrated the sales areas to receive several groups of buyers. 

 Display, racking, storage and visual element were designed to support the sales and the client’s requirements.  The construction of boxes as architectural elements in the loft space can handle different kind of exhibition and presentation sections in a multitude of configurations. All elements are suspended by means of a frame. This system allows configurations and displacement with flexibility related to the quantity of products presented and optimized the usefulness of the places.

Photo : Stephane Groleau

Photo : Stephane Groleau

Photo : Stephane Groleau

Photo : Stephane Groleau